Vuoden Positiivisin Mikkeliläinen 2023 on Bloodred Hourglass!

Vuoden Positiivisin Mikkeliläinen 2023 julkistettiin perjantaina 13.10. Mikkelin Jukureiden kotipelin alussa. Yleisö äänesti ehdokkaiden joukosta positiivisimmaksi Bloodred Hourglass -yhtyeen! Tunnustusta olivat vastaanottamassa Jose Moilanen ja Jarkko Hyvönen.

”Äänestyksen tulos on meille erittäin positiivinen asia ja hieno kunnianosoitus kaikkea sitä kohtaan, mitä olemme tehneet ja mitä edustamme! Bändi saavuttaa tänä vuonna täysi-ikäisyyden ja vauhti sen kuin jatkaa kiihtymistään: tiet vievät yhä useammin ja kauemmas kotikaupungista, mutta mikkeliläisyys kulkee aina vahvana mukanamme. Yritämme antaa takaisin, jakaa oppejamme ja luoda positiivista fiilistä aina kotikaupungissamme touhutessamme. Support local eli tukekaa paikallista!”, Bloodred Hourglass kommentoi fiiliksiään.

Mikkelin Nuorkauppakamari järjesti äänestyksen vuoden positiivisimmasta mikkeliläisestä yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Ehdokasasettelun yli 130 eri vaihtoehdosta valitut kuusi ehdokasta olivat ehdokasäänestyksessä 25.9.-8.10.2023. Yleisö sai äänestää näistä ehdokkaista suosikkiaan ja yleisö myös äänesti ahkerasti – kaikkiaan yli 4300 kertaa!

Vuoden Positiivisin Mikkeliläinen 2023 Bloodred Hourglass sai äänestyksessä yli 31 % kaikista äänistä, ollen selkeä suosikki. ”Mikkeliläinen yhtye ja Black Box Mikkeli -tapahtuman järjestäjä on kansainvälisesti tunnettu metalliyhtye, joka muistuttaa aina yleisöä siitä mistä ovat kotoisin. Heidän sanotaan olevan Mikkelin ylpeys. Ovat nostaneet Mikkelin nimen metallimusiikin kartalle ja edistäneet paikallista musiikkikulttuuria. Yhtyeen ylläpitämä Black Box Mikkeli -tapahtuma on paikannut kaupunkiin Jurassic Rockin jättämää aukkoa suuresti.”, ehdokasesittelyiden tekijät toteavat.

Kaikki ehdokkaat, eli lisäksi Grilli-Kahvila Toripulu yrittäjät Mikko Romo ja Ville Asikainen, Pauliina Hukkanen (Teatteriravintola ILO), Harri Mattinen (K-Citymarket), Mikkelin Palloilijat – MP ja Kai Tillanen (EST Henkilöstöpalvelut Oy) saivat huimasti ääniä ja ovat ansainneet kiitokset positiivisuudestaan – pidetään positiivista virettä yllä jatkossakin!

Yhteistyössä Vuoden Positiivisinta Mikkeliläistä etsimässä: Aitoasunnot, DOM Mikkeli, Länsi-Savo, Mikkelin Jukurit, Neiti Neilikka, Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli sekä Positiivarit.

Mikkelin Nuorkauppakamari on valinnut Vuoden Positiivisimman Mikkeliläisen jo vuodesta 2005. Aiempien vuosien voittajia pääset tarkastelemaan täältä. Suomen Nuorkauppakamarit ja Positiivarit ovat tehneet vaikuttavaa yhteistyötä jo vuodesta 1993 lähtien valitsemalla ja jakamalla vuosittain Vuoden Positiivisin Suomalainen -huomionosoituksen. Vuoden Positiivisin Suomalainen julkistetaan aina valtakunnallisella Positiivisuusviikolla vk 36, eli 4.-10.9.2023.

Lisätiedot: projektipäällikkö Tiina Ylönen (tiina.ylonen@jci.fi)