Majoitus

Puitteet ikimuistoiselle aluevuosikokoukselle luo Orginal Sokos Hotel Vaakuna. Vaakuna sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Mikkelin keskustassa.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Huonehinta

  • Standardiluokan huone yhdelle 103 €/vrk
  • Standardiluokan huone kahdelle 123 €/vrk

Huonehintaan sisältyy aamiainen ja hotellin asukassauna. Hotellihuone on saatavilla tulopäivänä ko 15 alkaen ja huoneen luovutus on lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

Varaustunnus

Kiintiön varaustunnus BNKK24

Varaukset 8.2.2024 mennessä

  • varaustunnuksella BNKK24 sokoshotels.fi  – verkkosivuilta
  • soittamalla myyntipalveluun p. +358 10 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)
  • sähköpostilla varausviestillä sales.suur-savo@sok.fi

Hotellimme

Original Sokos Hotel Vaakuna on viihtyisä hotelli Saimaan rannalla, aivan Mikkelin torin tuntumassa.

Hotellille on helppo saapua niin autolla, junalla kuin linja-autollakin. Mikkelin matkakeskukselle hotellilta on vain kivenheiton matka ja kaikki keskustan palvelut ovat aivan käden ulottuvilla. Haluaisitpa käydä apteekissa, shoppailemassa tai vaikka tutustua kaupunkimme yöelämään.

Mukavat huoneet ovat levon ja hyvän unen tyyssijoja. Hotellin kokoustilat luovat puitteet onnistuneelle ja ikimuistoiselle kokousviikonlopulle.

Paikoitus ja ABC-lataus

Paikoitustiloja löytyy sekä lämpimistä halleista että katospaikoilta. Paikkoja on rajoitetusti eikä ne ole ennakkoon varattavissa. Paikoitusmaksu suoritetaan automaatteihin saapumisvaiheessa kolikoilla tai credit -luottokortilla. Paikoitus 12 € / vrk tai 1 € / alkava tunti, S-Cardilla 8 € / vrk.

Hotellin parkkihalleissa (K1 ja K2) on yhteensä 8 latauspaikkaa. Latauspisteet toimivat ABC-mobiilisovelluksen kautta ja sovelluksen lähimmät latauspisteet -valikosta löydät oikean latauspisteen. Lisäksi veloitetaan normaali paikoitusmaksu.

Monikerroksinen talo iltavalaistuksessa.