Johtajuuden monet kasvot -seminaari

Johtajuus ei ole enää pitkään aikaan ollut Management by Perkelettä, vaan siihen kuuluu yhä enenevässä määrin useampia ulottuvuuksia, jotka ovat monesti hyvin vaikeita hallita ja sovittaa yhteen. Tule siis kuulolle 8.3. Johtajuuden monet kasvot -seminaariin.

Ota tapahtuma seurantaan

Mitä, missä, milloin?

Johtajuuden monet kasvot -seminaarissa pureudutaan johtajuuden tämän hetken tärkeisiin teemoihin, joita ovat tunnejohtaminen, tekoäly ja vastuullisuus. 

Kouluttajina ja panelisteina toimivat yrittäjä Henna Suikki Terapiaperhonen, Manager, Sustainability Services Eveliina Leino Greenstep Oy, toimitusjohtaja Mikko Lampi Metatavu Oy, Ville Venäläinen Mindhive Oy ja dosentti Anna-Mari Wallenberg Helsingin yliopisto.   

Seminaari järjestetään Original Sokos Hotel Vaakunassa Mikkelissä 8.3.2024 klo 8.30-12.30.
Seminaarin hinnat:
– Nuorkauppakamarin jäsen, koejäsen tai alumni 45 € / hlö
– Yhteistyökumppani 60 € / hlö
– Muut 70 €

Rekisteröitymisen hintaan sisältyvät aamupala, seminaarin ohjelma ja lounas.

Seminaarin juontajana toimii Salla Avelin. 

Ota tapahtuman Facebook-tapahtuma seurantaan TÄSTÄ
Lisätiedot: Elina Häkkinen, elina.hakkinen@jci.fi, puh. 044 572 5277

Ilmoittaudu viimeistään 29.2.2024

8.3.2024 Ohjelma

Nappaa Sokos Hotelli Vaakunan runsaasta ja maistuvasta aamupalapöydästä energiaa seminaaripäivään. Aamupala sisältyy seminaarin hintaan. 

TUNNE ITSESI, TUNNE TYÖNTEKIJÄSITunnemaailman tunnistaminen ja tunnustaminen osana työyhteisön työhyvinvointia

Tunnistamme jo erilaisia persoonia ja ihmisiä osana työyhteisöä ja haluamme luoda työhyvinvointia laajemmin omille työpaikoillemme. Olemmeko kuitenkaan tarpeeksi syvällä vuorovaikutuksessamme itsemme ja toistemme kanssa? Mitä meidän tulisi tietää ja tunnistaa tunnemaailman vaikutuksista työyhteisöön ja sen ilmiöihin? Kun työyhteisö kasvaa yhdessä tuntemaan laajemmin vahvuuksiaan ja toimintamallejaan, dialogisuus kasvaa ja keskinäinen ymmärrys kehittyy. Kun otamme vastuun myös oman tunne-elämän vaikutuksista työelämään, uskallamme johtaa inhimillisemmin.

Tässä hetkessä tarkastelemme mitä kaikkea tunnemaailman tunnistamiseen liittyy varsinkin työyhteisön hyvinvoinnin kannalta, ja mitä kaikkea olisi hyvä pysähtyä tutkailemaan itsessään.Uskallatko pysähtyä ja kurkistaa itseesi? Pohdimme vuoropuhelussa olemista ihmisten kesken ja vuoropuhelun laadun merkitystä osana työhyvinvointia.

Koulutuksessa pohditaan seuraavia kysymyksiä:➡️Miten tunteet vaikuttavat opittuihin toimintamalleihin? Mistä olemme oppineet toimintamallit?➡️Miten häpeä näyttäytyy työyhteisössä ja mitä häpeä on?➡️Miten rakentaa dialogista vuoropuhelua työyhteisössä? Mitä dialoginen johtaminen on?➡️Miten puhua vaikeista asioista työelämässä?

Silmälasipäinen nainen katsoo kameraan.

Henna Suikki on yrittäjä, esihenkilö ja ihmissuhdetyön tekijä. Tunnetyöskentelyn laajemman käsityksen tuominen työelämään osaksi työyhteisöjä ja johtajuutta on tulevaisuutta ja Henna haluaakin edistää ihmisten välisten vuorovaikutustaitojen kehittymistä. Tunnetyöskentelyn edistäminen näkyy Hennan terapiatyössä, mutta myös työnohjauksessa sekä koulutuksien aiheena. Henna on tunnettu ympäri Suomen rohkeana, sensitiivisenä ja uuden sukupolven ammattilaisena varsinkin sosiaali- ja terveysalalla, joka ei kaihda hankalista asioista puhumista.

LähiTapiola Savo-Karjala on asiakkaidensa omistama aidosti paikallinen ja palveleva elämänturvayhtiö. Sijoitumme Järvi-Suomeen, Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan maakuntiin. Yhdeksän toimistoa sekä paikallinen puhelin- ja korvauspalvelu takaavat, että asiantuntijat ovat tavoitettavissa helposti ja nopeasti. 

Olemme alueellamme vahinkovakuuttamisen markkinajohtaja, tarjoamme palveluitamme laajan palveluverkoston kautta yli 50 000 asiakkaallemme. Asiakkaita palvelemassa meillä on yli 60 finanssialan ammattilaista. Olemme vahvasti osa paikallista elinkeinoelämää ja sitoutuneita alueen kehittämiseen. Vastuullisuus on meille erittäin tärkeä arvo. Tuemme paikallisesti kulttuuria, yhdistyksiä ja urheilua. Erityisesti lasten ja nuorten harrastus- ja liikuntamahdollisuuksien tukeminen on lähellä sydäntä.

Meidät tavoitat kotisivujemme kautta tai numerosta 015 744 3401 ja meille olet tervetullut asioimaan myös ilman aikavarausta. 

Esittelystä vastaa myyntipäällikkö Mikko Ralli, LähiTapiola.

Panelisteina toimivat:

 

Mikko Lampi Metatavu OyLampi on kokenut digitalisaation ja liiketoiminnan kehittäjä, vaikuttaja ja tätä nykyä mikkeliläisen ohjelmistotalon – Metatavun – toimitusjohtaja. Mikko uskoo avoimeen, kestävään ja merkitykselliseen liiketoimintaan sekä ihmisten tekemään digitalisaatioon.

 

 

 

Toimitusjohtaja Ville Venäläinen Mindhive OyVenäläinen on yrittäjä, kehittäjä ja futuristi. Hän on ollut kehittämässä tekoälyratkaisuja, kouluttanut teemaa sekä järjestänyt aikanaan Ihminen+ -tapahtumaa, jossa pohdittiin tekoälyn ja ihmisen suhdetta. Viime aikoina hän on keskittynyt Mindhive Oy:ssä kouluttamaan ja konsultoimaan yrityksiä ja yhteisöjä generatiivisen tekoälyn mahdollisuuksiin ja sekä herättänyt keskustelua siitä miten suurten kieli- ja maailmamallien teknologiat voivat muovata liiketoimintaa, ammatteja, arkea ja koko yhteiskuntaa kauttaaltaan.

 

 

 

Dosentti Anna-Mari Wallenberg Helsingin yliopisto Kognitiotieteen yliopistonlehtori, dosentti Anna-Mari Wallenberg (Helsingin yliopisto) tutkii mm. tekoälyteknologioiden yhteiskunnallisia seurauksia monitieteisestä näkökulmasta. Viime vuosina Anna-Mari on työskennellyt tekoälyn etiikan ja tekoälyä koskevan sääntelyn parissa, sekä tutkinut mm. datalukutaidon merkitystä päätöksenteossa.

Mitä vastuullisuuden kentällä tapahtuu erityisesti vuonna 2024? Miten lisääntyvä lainsäädäntö vaikuttaa yrityksiin ja niiden vastuullisuustyöhön? Miten vastuullisuusraportointi muuttuu?

Eveliina Leino hymyilee ja katsoo kameraan.

Eveliina on kokenut vastuullisuusammattilainen, jolla on laaja kokemus erilaisista vastuullisuusprojekteista, kuten vastuullisuusohjelmat, ESG-mittaristot ja tavoitteet, vastuullinen sijoittaminen sekä vastuullisuusraportointi. Hän on ratkaisukeskeinen ja tekee asiat positiivisella tekemisen meiningillä sekä saa ihmiset innostumaan. Eveliina tunnetaan myös ESG-Evenä.

Lounas sisältyy seminaarin hintaan. Lounaspaikkana toimii Frans & Michelle. 

Ravintola sijaitsee kätevästi samassa rakennuksessa kuin seminaari.

Frans & Michelle on oma, pieni palasi Ranskaa keskellä Mikkeliä. Se on hyväntuulinen ja mutkaton ravintola, jonka bistrotunnelmissa nautitaan ranskalaisia klassikoita, kauden parhaita makuja sekä paikallisista raaka-aineista valmistettuja sesongin makuja. Tervetuloa!

Puitteet ikimuistoiselle aluevuosikokoukselle ja seminaarille luo Original Sokos Hotel Vaakuna. Vaakuna sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Mikkelin keskustassa.