Yhteistyöhön

Mikkelin Nuorkauppakamari ry on perustettu vuonna 1963. Yhdessä jäsenten, koejäsenten, kunniajäsenten ja senaattoreiden kanssa muodostamme noin 100 nuorkauppakamarilaisen aktiivisen verkoston.

Haluamme olla paras kumppani

Visiomme on olla aktiivisin ja rohkein Mikkelin alueen suunnannäyttäjä!

Toimintamme mahdollistajina ovat yhteistyökumppanit, jotka ovat vuosittain mukana järjestämissämme projekteissa ja tapahtumissa. Yhteistyö on usein molemminpuolista. Kamarilaiset ovat olleet toteuttamassa yrityksille esimerkiksi mysteryshoppausta ja tuotekehitystä, tehneet suosittelumarkkinointia verkostoilleen ja mikä tärkeintä – käyttäneet oman alueemme yritysten palveluja.

yhteistyökumppanuuksistamme vastaa hallituksessa varapuheenjohtaja Hanna Laukkanen yhdessä puheenjohtajan ja bus:n kanssa.

Yhteistyökumppanimme

PRojektejamme vuosien varrelta

Nuorkauppakamaritoiminta on parhaimmillaan yhteiskuntaa tukevaa ja elinkeinoelämää elävöittävää. Vuosittain vaihtuvat projektimme pyrkivät reagoimaan vallitsevaan tilanteeseen. Olemme toteuttaneet viime vuosina mm. seuraavia projekteja yhteistyössä paikallisten yhdistysten ja yritysten kanssa.

Miksi nuorkauppakamari on yrityksesi tai yhteisösi paras kumppani?

Olemme kehittymis- ja kehittämishaluisten, nuorten alle 40-vuotiaiden järjestö. Suurin osa jäsenistämme hakeutuu toimintaan, koska haluaa kehittyä johtajana ja esimiehenä ja uskaltaa ottaa vastuuta.

Suomessa nuorkauppakamarilaisia on noin 5000. Maailmanlaajuisesti nuorkauppakamarilaisia on yli 200 000 yli 100 maassa. Suomessa toimii 70 paikallista nuorkauppakamaria.

Nuorkauppakamari tekee tiivistä yhteistyötä Kauppakamarin kanssa ja nuorkauppakamarilaisia istuu kauppakamarin jokaisessa valiokunnassa. Nuorkauppakamarilaiset muodostavat myös kauppakamarin alaisen JC-Killan.

Nuorkauppakamari ei ole poliittisesti sitoutunut ja pyrkii toiminnallaan aina edistämään yhteiskunnan ja elinkeinoelämän hyvinvointia.

Lähde mukaamme vaikuttamaan yhteiskuntaamme ja parantamaan yritysten ja yhdistysten toimintaedellytyksiä! Kumppanuutemme alkavat yleensä yksittäisistä projekteista, mutta kestävät parhaimmillaan keskimääräisen kamari-iän verran tai jopa pidempään!

Mikkelin Nuorkauppakamarin strategia

Mikkelin Nuorkauppakamarin toimintaa ohjaa strategiatyömme. Nykyinen strategiakausi astui voimaan vuoden 2020 alusta. Toiminnan perustana ovat arvomme. Pyrimme määrittelemään kaiken toimintamme kriittisten menestystekijöidemme kautta. Strategiakaudelle 2020-23 asetut kriittiset menestystekijät Mikkelin Nuorkauppakamarille ovat:

Kaiken toimintamme perusta on jäsenistö. Haluamme aktivoida ja kannustaa kaikkia toiminnassa mukana olevia löytämään itselleen sopivan tavan ottaa paras hyöty irti kamaritoiminnasta. 

Haluamme olla edelläkävijä ja vakavastiotettava toimija Mikkelin alueella. Toimintamme ei ole liian rajattua tai säädeltyä, joten voimme kokeilla uutta ja uskallamme epäonnistua.

Koko strategiakauden ajan kamarin toimintaa ohjaa aktiivinen ja määrätietoinen viestintä ja imagon rakentaminen. Haluamme olla haluttu yhteistyökumppani paikallisille yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille sekä paras ja halutuin harrastus jäsenillemme.

Missio

TARJOAMME JÄSENILLEMME ALUSTAN VERKOSTOITUMISELLE, KEHITTYMISELLE JA YHDESSÄ TEKEMISELLE.

Visio

AKTIIVISIN JA ROHKEIN MIKKELIN ALUEEN SUUNNANNÄYTTÄJÄ

arvot

KIINNOSTU. KOKEILE. KEHITY.

1+1>2

Mikkelin Nuorkauppakamari numeroina

0 +
Tapahtumaa vuosittain
0 +
jäsenen valtakunnallinen verkosto
0 +
Aktiivisen mikkeliläisen verkosto