Vuoden 2021 positiivisin mikkeliläinen on valittu!

Vuoden Positiivisin Mikkeliläinen 2021 -äänestyksessä jätettiin tänä vuonna huimat 2 643 ääntä, mikä on lähes 1 000 ääntä enemmän kuin edellisvuonna. Mikkelin Nuorkauppakamarin järjestämässä äänestyksessä olivat ehdolla yrittäjät Pauliina Hukkanen, Olli Heinikainen, Roope Rask, Koronatiimi (Hans Gärdström ja Santeri Seppälä) sekä toiminnanjohtaja Tuomas Anttonen.

Vuoden Positiviisin Mikkeliläinen 2021 voittaja on Koronatiimi!

Äänestys oli käynnissä Mikkelin Nuorkauppakamarin nettisivuilla 6.9.-19.9.2021.

”Mahtavaa, että Vuoden Positiivisimman Mikkeliläisen valinta kiinnostaa, ja saimme kerättyä näin hienon äänimäärän”, kiittää Jenni Oksanen, projektipäällikkö Mikkelin Nuorkauppakamarista.

Gärdström ja Seppälä kukitettiin keskiviikkona Mikkelin Jukurien kotiottelun toisella erätauolla. Voittajat saavat valinnastaan muistoksi lisäksi kunniakirjat.

Oli aivan mahtavaa saada tunnustus, olemme otettuja ja kiitollisia palkinnosta. Kiitos mahtavasta työstä kuuluu kaikille koronatyötä tehneille sosiaali – ja terveydenhuollon ammattilaisille”, kiittävät voittajat Gärdström ja Seppälä.

Suomen Nuorkauppakamarit ja Positiivarit ovat tehneet vaikuttavaa yhteistyötä jo vuodesta 1993 lähtien valitsemalla ja jakamalla vuosittain Vuoden Positiivisin Suomalainen -huomionosoituksen. Vuoden Positiivisin Mikkeliläinen on valittu yhtäjaksoisesti vuodesta 2005. Voittaja on mikkeliläinen henkilö tai yhteisö, viime vuonna palkinnon pokkasi Domin sedät.

Koronatiimi

Vuoden 2021 erinomaisessa raadissa olivat mukana:

  • Marko Palhomaa (Aito asunnot)
  • Sanna Paavilainen (Miksei Mikkeli)
  • Noora Rauhala (Mikkelin Nuorisovaltuusto)
  • Tea Pulkkinen (Neiti Neilikka)
  • Timo Laitakari (Länsi-Savo)
  • Jenni Oksanen (Mikkelin Nuorkauppakamari

Lisätiedot

Jenni Oksanen
Projektipäällikkö ja puheenjohtaja
jenni.oksanen@jci.fi
0407444473

Yhteistyössä: