Tiina Ylönen on mikkelin nuorkauppakamarin hallituksen puheenjohtaja vuonna 2022

KAUPPAKAMARIN KEHITYSPÄÄLLIKKÖ TIINA YLÖNEN ON MIKKELIN NUORKAUPPAKAMARIN PUHEENJOHTAJA VUONNA 2022

Mikkelin Nuorkauppakamarin vaalikokous valitsi toimijat vuodelle 2022. Puheenjohtajan nuijaa ensi vuonna kokouksissa heiluttaa Tiina Ylönen. Ylönen on ollut mukana toiminnassa jo useita vuosia ja toimii vuoden 2021 hallituksessa valmistautuvan puheenjohtajan roolissa vastaten jäsenhankinnasta ja koejäsenistä. Päivätyössään Ylönen on tullut tutuksi eteläsavolaisille yrityksille ja yrittäjille Etelä-Savon Kauppakamarin kehityspäällikkönä.

Saatiin hieno hallitus jälleen kasaan. Meillä on monipuolista osaamista ja verkostot eri toimijoihin. Saatiin myös sopivasti vaihtuvuutta, kun noin puolet hallituksen jäsenistä on uusia.

Tiina Ylönen, PRES 2022

Mikkelin Nuorkauppakamarin hallitukseen vuodelle 2022 valittiin puheenjohtajan lisäksi Hanna Laukkanen, Henna Kekkonen, Heidi Grommi-Hukkanen, Riikka Peni, Elina Häkkinen, Jenny Paavilainen sekä Antti Rantaniva. Edellisen vuoden puheenjohtaja Jenni Oksanen kutsuttiin myös hallitukseen.

Vaalikokous valitsi hallituksen lisäksi kuusi uutta jäsentä. Hallitukseen valitun Riikka Penin ja Henna Kekkosen lisäksi nuorkauppakamarin jäseniksi hyväksyttiin Olli Nieminen, Sannamari Kiuru, Ville Karttunen  ja Iina Hoteila.

On mahtavaa nähdä, että nuorkauppakamaritoiminta kiinnostaa, vaikka edelliset kaksi vuotta ovatkin olleet koronapandemian johdosta haastavia. Toisaalta se kertoo myös siitä, että olemme osanneet tehdä jäsenistöä ja yhteiskuntaa hyödyttäviä projekteja myös näinä poikkeusaikoina.

Tiina Ylönen

Mikkelin Nuorkauppakamari on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Uusien jäsenten myötä Mikkelin kamarin jäsenmäärä puhkaisi 40 jäsenen rajapyykin. Toiminnassa on mukana varsinaisten jäsenten lisäksi lähes 20 koejäsentä sekä aktiivinen kunniajäsenten ja senaattorien joukko.

Lisätietoja:

Tiina Ylönen
tiina.ylonen@jci.fi
0400346180