Tuottava idea -kilpailu on käynnissä!

Tuottava Idea -kilpailu on Suomen Nuorkauppakamareiden järjestämä kansallinen kilpailu, jonka juuret ovat Turun Nuorkauppakamari ry:ssä. Kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1977 ja jo seuraavana vuonna kilpailusta tuli valtakunnallinen!

Yrityssarja on avoin kaikille yrityksille toimialasta tai yrityksen iästä/koosta riippumatta.

Yhteiskunta-sarja on julkisille organisaatiolle kuten korkeakouluille, kunnille.

nimensä mukaisesti Start-Up genrelle, joka on yrittäjyyden uusin trendi.

Vuoden 2021 Tuottava Idea -kilpailu on alkanut!

Kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea. Idea saa olla enintään kolme vuotta vanha ja sen tulee olla jo tuottavassa käytössä. Palkittava hanke voi olla kehitetty julkisella tai yksityisellä sektorilla.

Innovointi ja uudet ideat

Kilpailu on osaltaan rakentamassa menestyvää ja hyvinvoivaa Suomea edistämällä innovointia ja nostamalla esiin uusia liikeideoita, sekä korostamalla niiden merkitystä talouselämämme terveessä kasvussa. Tulevaisuuden menestyjien haku on auki ja kilpailuaika on tänä vuonna 1.3. – 15.4.2021.

Tee ilmianto

Kilpailulomake löytyy osoitteesta https://www.tuottavaidea.fi/hakemus/ ja hakemuksen voi täyttää 15.4.2021 mennessä. Kilpailussa on kolme sarjaa: yhteiskunta-, yritys- ja startup-sarja. Startup-sarjaan voi osallistua vielä tuotteistamisvaiheessa olevalla idealla.
 
Kilpailun suojelijana toimii Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt SEKES ry.n toiminnanjohtaja Jaakko Helenius. Vuoden 2021 kansallisia yhteistyökumppaneita Tuottava Idea -kilpailussa ovat Genelec, Nasdaq, Grano ja Hurja Solutions.
 
Lue lisää kilpailun nettisivuilta ja tee ilmianto! Jos tarvitset apua hekmuksen tekemisessä, ota yhteyttä meihin niin autamme mielellämme.

Yhteydenotot

Alue B:n kilpailupäällikkö
Heli Pitkänen
heli.pitkanen@jci.fi

Aluekumppanuudet
Mikko Oksanen
mikko.oksanen@jci.fi

Alueen kilpailukumppanit

B-alueen kumppaniyrityksenä on henkilökohtaisen ja motivoivan johtajuuden kehittämisen uranuurtaja LMI, jonka edustaja Pekko Häkli kuuluu kilpailun tuomaristoon. Kilpailuun osallistuvat yritykset/ henkilöt saavat räätälöidyn n. tunnin ”oman johtamisen kartoituksen”.