Saimaan Aarre -pakolautapeli palkittiin tampereella kansallisessa vuosikokouksessa Vuoden yhteistyöprojektina

Viiden nuorkauppakamarin yhteistyönä tuottama Saimaan Aarre -pakolautapeli sai arvostetun Vuoden yhteistyöprojekti 2021 -palkinnon. Palkinto luovutettiin Suomen Nuorkauppakamareiden vuosikokouksen gaalassa lauantaina Tampereen Nokia-areenalla. Palkintokriteeristössä painotetaan nuorkauppakamareiden yhteistyön merkitystä yhteiskunnallisen vaikuttavuuden lisäämiseksi. 

Saimaan Aarre -pakolautapeli on uudelleen pelattava pakolautapeli, jossa tutustutaan Saimaan ympäristöön erilaisten pulmien kautta. Mikkelin Nuorkauppakamarin ideasta lähtenyt projekti toteutettiin yhdessä Imatran, Lappeenrannan, Savonlinnan ja Warkauden Nuorkauppakamareiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. ”Nuorkauppakamaritoiminta perustuu projekteihin ja kun 2020 korona laittoi kaiken silloin normaalin projektitoiminnan jäihin, aloimme kehitellä jotain uudenlaista ja se kannatti”, kertoo projektin ideoija ja Mikkelin Nuorkauppakamarin edellisen vuoden puheenjohtaja Jenni Oksanen. Peli tuli markkinoille loppuvuonna 2021 ja sen ensipainos myytiin lähes heti loppuun. Uuden painoksen tekeminen on mietinnässä. 

”Tämä on meidän nuorkauppakamarille suuri kunnia, kun saamme kunnioitusta jäsenistömme tekemästä työstä kansallisesti. Suomen parhaiksi palkituilla on vielä mahdollisuus tulla palkituksi myös kansainvälisellä tasolla, joten jäämme jännityksellä odottamaan pääsemmekö vielä pidemmälle”, sanoo puheenjohtaja Tiina Ylönen. 

Lisätiedot: 

Jenni Oksanen, puheenjohtaja 2021, jenni.oksanen@jci.fi, 040 744 4473 

Tiina Ylönen, puheenjohtaja 2022, tiina.ylonen@jci.fi, 0400 346 180.