kamarille mainetta ja kunniaa aluekokouksessa raumalla

Mikkelin nuorkauppakamari on yhdessä neljän muun paikalliskamarin kanssa saanut Suomen nuorkauppakamareiden Alue B:n vuosikokouksessa Raumalla kunniamaininnan Saimaan Aarre -pakopelin toteutuksesta. Kunniamaininta tuli Paras Kamariyhteistyö -palkintokategoriassa, jonka palkintokriteeristössä painotetaan kamareiden yhteistyön merkitystä yhteiskunnallisen vaikuttamisen lisäämiseksi.

Saimaan Aarre -pakolautapeli on Mikkelin, Lappeenrannan, Imatran, Savonlinnan ja Warkauden nuorkauppakamareiden yhteistyössä tuottama pakolautapeli. ”Idea peliin lähti Mikkelin nuorkauppakamarista ja mukaan saatiin kaikki Saimaan alueen nuorkauppakamarit, millä saatiin pelille lisää vaikuttavuutta Saimaan ympäristössä”, kertoo projektin alullepanija ja viime vuonna Mikkelin nuorkauppakamarin johtajana toiminut Jenni Oksanen. ”Nuorkauppakamaritoiminta perustuu projekteihin ja kun v. 2020 korona laittoi kaiken silloin normaalin projektitoiminnan jäihin, aloimme kehitellä jotain uudenlaista ja se kannatti. ” Peli tuli markkinoille loppuvuonna 2021 ja sen ensipainos myytiin lähes heti loppuun. Uuden painoksen tekeminen on mietinnässä.

Mikkelin nuorkauppakamarista projektiryhmässä toimivat Jenni Oksanen, Mikko Oksanen, Mari Harlin ja Taina Inkeröinen sekä yhteistyökumppanin roolissa pelin tuottajana Katariina Kovanen. Isot kiitokset heille pyyteettömästä työpanoksesta projektin hyväksi kuten myös kaikkien muiden mukana olleiden kamareiden projektityöryhmille!