Vuoden Mikkeliläinen tunnustus on myönnetty Ramin Konditoria Kahvilalle

Mikkelin Nuorkauppakamari on vuodesta 1978 lähtien jakanut Vuoden Mikkeliläinen –tunnustuksen. Tunnustuksen voi saada Mikkelin tuomisesta maailmakartalle erilaisilla teoilla ja toimilla sekä Mikkelin myönteisen kuvan luomisesta. Tunnustusta ei voi saada urheilemalla eikä politikoimalla. Vuonna 2022 Mikkelin Nuorkauppakamari on myöntänyt Vuoden Mikkeliläinen tunnustuksen Ramin Konditoria Kahvila Oy:lle.

Palkinnon kriteerit ovat vuosien saatossa täyttäneet eri alojen vaikuttajat, joiden nimet ovat useimmille tuttuja. Tänä vuonna haluttiin palkita paikallinen perheyritys, jonka toiminta tuo Mikkeliä maailmankartalle ja antaa Mikkelistä positiivista kuvaa, myös laajemmalle. Ramin Konditoria Kahvilalla on uskoa Mikkeliin ja he investoivat isosti alueelle avatessaan uudet toimitilat Visulahteen.

”Ihailtavan positiivinen ote tekemiseen ja monipuolinen tarjonta, joka luo asiakkaille valikoimaa ja vaihtoehtoja. Monipuoliset palvelut ovat koko Mikkelin etu.”, toteaa tunnustuksen jakanut Mikkelin Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Tiina Ylönen.

Ramin Konditoria luo Mikkelistä positiivista kuvaa myös laajemmalle. Visulahdessa sijaitseva uusi toimipiste ylsi Suomen parhaan lounasravintolan äänestyksessä 10 parhaan joukkoon. Yrityksellä on Mikkelissä sijaitsevien kuuden toimipisteen lisäksi toimipisteet myös Kouvolassa ja Kuopiossa.

Vuoden Mikkeliläinen -tunnustuksen vastaanotti Ramin Konditorian puolesta Pirita Huikuri, Raimo ja Jonna Liedes.

”Tunnustus merkitsee meille hyvin paljon. On äärimmäisen hieno asia, että omasta työstä saa kiitosta. Teemme työtämme suurella intohimolla”; toimitusjohtaja Pirita Huikuri, Ramin Konditoria Kahvila Oy.

Leipominen tulee yrittäjille verenperintönä, sillä Piritan isän Ramin (Raimo Liedes) äidin mummo on aikoinaan leiponut ruisleipiä ja myynyt niitä heidän tilallansa vieraileville. Seuraavassa polvessa Ramin vanhemmat ovat perustaneet pohjanmaalle leipomon 1950. Ja sitten Rami ja Helena ostivat myynnissä olleen leipomotoiminnan ja muuttivat perheensä Mikkeliin 1985.

Yrityksessä työskentelee nyt kolme sukupolvea. ”Mikkeli on hyvä paikka olla yrittäjänä. Kaupunki on ihmisen kokoinen, jossa välimatkat ovat lyhyet niin kaupungin sisällä kuin muihin kaupunkeihin. Mikkeli on todella kaunis ja monipuolinen kaupunki. Täältä löytyy niin upea luonto kuin elinvoimainen kaupunkikeskusta.”, toteaa Pirita.

Uuden toimipaikan rakentaminen on vienyt parin vuoden ajan yrittäjien huomion, joten nyt on aika kehittää olemassa olevia toimipaikkoja ja kehitellä uusia tuotteita yhdessä työntekijöiden kanssa. Ja katsoa mitä uusia juttuja elämä tuo eteen.

Lämpimät onnittelut Ramin Konditotia Kahvila!

Tutustu tarkemmin: www.raminkonditoria.fi