Vuoden positiivisin mikkeliläinen

Vuoden Positiivisin Mikkeliläinen -kilpailu

Vuoden Positiivisin Mikkeliläinen -palkinto jaetaan Mikkelin Nuorkauppakamarin toimesta vuosittain. Vuodelle 2019 ehdokasvalintaa uudistettiin ja nyt jokainen pääsee äänestämään vuoden positiivisinta mikkeliläistä raadin ennakkoonvalitsemista ehdokkaista.

Äänestä vuoden positiivisinta mikkeliläistä

Perinteinen Vuoden positiivisin mikkeliläinen äänestys järjestetään nyt jo 17. kerran. Mikkelin Nuorkauppakamari on valinnut vuoden positiivisimman mikkeliläisen jo vuodesta 2005 asti ja tavoitteena on luoda myönteistä ilmapiiriä, nostaa Mikkelistä esiin positiivisia asioita ja antaa tunnustus henkilölle, jolle positiivisin mikkeliläinen huomionosoitus kuuluu. Vuonna 2020 tunnustuksen sai Domin sedät ja vuonna 2021 Essoten Koronatiimi Hans Gärdström ja Santeri Seppälä. Vuoden Positiivisin Mikkeliläinen on todellinen hyvän mielen projekti, sillä nykyisellä äänestysmallilla kaikki mikkeliläiset pääsevät äänestämään raadin ennakkoon valitsemista ehdokkaista omaa suosikkiaan ja näin ollen osaksi positiivisimman henkilön valintaa.

Mikkelin Nuorkauppakamarin organisoimassa kilpailussa jätetään vuosittain tuhansia ääniä –  Käy antamassa oma äänesi Vuoden Positiivisimmalle Mikkeliläiselle!

Äänestys on päättynyt - voittaja julkistetaan 2.10.2021

Koronatilanteesta johtuen palkitseminen on siirtynyt Jukurien kotiottelun yhteyteen 2.10.2021. Saavu siis Ikioma Areenalle, ja kuulet ensimmäisenä voittajan!

Ehdokkaat

Tänä vuonna raati on valinnut ennakkoon kuusi ehdokasta, joista kaikki voivat valita oman suosikkinsa alla olevalla äänestyslomakkeella.

Kirjalan Kahvipaahtimo
Nuijamiehen kaupunginosassa sijaitseva pieni, intiimi ja paikallinen Kirjalan kahvipaahtimon kahvila tuottaa iloa kaikille mikkeliläisille. Kahvilan asiakaskunta koostuu lähialueen lisäksi myös kauempaa saapuvista mikkeliläisistä. Asiakaspalvelu on aina iloista ja huomioivaa. Kirjalan Kahvipaahtimo on mikkeliläinen loppuvuodesta 2018 perustettu pienpaahtimo. Paahtimo sai alkunsa Kirjalan vanhan puutalokaupungiosan sydämessä, josta se vuoden 2020 keväällä muutti Saimaan sykkeeseen Heimariin.

Olli Jokinen – Mikkelin Jukurien päävalmentaja
Olli Jokinen Jukurien päävalmentajana on tuonut Mikkeliä poikkeuksellisen myönteisesti esille niin paikallisissa medioissa kuin kansallisestikin. Tämän lisäksi Olli on saanut varauksetonta kehua positiivisesta tavastaan kohdata mikkeliläiset sekä valmennusfilosofiastaan, jossa korostetaan hyviä asioita virheiden osoittamisen sijaan. Uusi tekemisen tapa palkittiin viime kaudella, kun Jukurien liigajoukkue pääsi ensimmäistä kertaa liigan playoffeihin ja saavutti runkosarjassa toisen sijan.

Teemu Laasanen – Mikkelin musiikkijuhlien festivaalijohtaja
Teemu Laasasen panos Mikkelin musiikkijuhlien kehitykselle viime vuosina on ollut korvaamaton. Tänä vuonna musiikkijuhlat joutui nopealla aikataulullaja vaikeassa maailmantilanteessa etsimään uuden pääesiintyjän. Festivaalijohtaja Laasanen onnistui tässä tiiminsä kansa upeasti.

Maisa Häkkinen – Mikkelin matkailujohtaja
Maisa Häkkinen on vienyt Mikkelin ilosanomaa matkailufoorumeilla eteenpäin jo vuosia kaupungin matkailujohtajana. Häkkisen johdolla Mikkeli on lunastamassa paikkaansa sekä kotimaan matkailukohteena että uutena kohteena myös ulkomaalaisille turisteille. Häkkisen työ tunnustettiin vuonna 2021 matkailualan ammattilaisten keskuudessa, kun hänet valittiin Suomen matkailuorganisaatioiden yhdistyksen Suoma Ry:n puheenjohtajaksi.

Heidi Kelho – Tornimäen laskettelukeskuksen yrittäjä, HupiSki Oy
Heidi Kelho toimii HupiSkin yrittäjänä ja pyörittää Tornimäen laskettelukeskusta. Tornimäki on hyvän tuulen ja täyden palvelun laskettelukeskus, vain seitsemän kilometrin päässä Mikkelin keskustasta. Kelho tunnetaan positiivisesta asenteesta ja iloisesta hymystään ja hän tekee päivittäin kaikkensa, jotta Mikkelissä on mahdollisuus pitkään ja laadukkaaseen laskukauteen iästä riippumatta.

Nuijamiehen Salen henkilökunta
Myymäläpäällikkö Erno Pasasen luotsaama asiakaspalvelu on saanut kiitosta laaja-alaisesti alueen käyttäjiltä. Asiakaspalvelijat ovat todellisia palvelijoita aina tarjoten apuaan ja tervehtien hymyillen. Salen henkilökunta kohtelee jokaista asiakasta arvostavasti ja tasa-arvoisesti.

VUODEN 2022 RAATI​

Vuoden Positiivisin Mikkeliläinen -palkinto jaetaan Mikkelin Nuorkauppakamarin toimesta vuosittain. Vuodelle 2019 ehdokasvalintaa uudistettiin, ja nyt jokainen pääsee äänestämään vuoden positiivisinta mikkeliläistä raadin ennakkoonvalitsemista ehdokkaista.

Vuoden 2022 raadissa vaikuttavat tänä vuonna:
  • Timo Laitakari, päätoimittaja, Länsi-Savo
  • Marko Palhomaa, yrittäjä, Aitoasunnot
  • Juha ”Kille” Parkkinen, Domin setä
  • Vilma Paasonen, Varapuheenjohtaja, Mikkelin nuorisovaltuusto
  • Hans Gärdström, Vuoden 2022 VPM-voittaja
  • Santeri Seppälä, Vuoden 2022 VPM-voittaja
  • Hanna Laukkanen, valmistautuva puheenjohtaja, Mikkelin nuorkauppakamari

Yhteistyössä

Aito Asunnot

Olitpa muuttamassa tai myymässä, meidän tehtävämme Aitoasunnoilla on tarjota markkinoiden helpoin, mukavin ja nopein kiinteistönvälityskokemus

Länsi-Savo

Tilaa Länsi-Savo juuri kuten sinulle sopii. Nauti päivittäin mielenkiintoisista sisällöistä, joita et saa muualta. Pysy mukana kiinnostavissa teemoissa läheisistä ilmiöistä ja ihmisistä. Tarjoamme ainutlaatuisia elämyksiä joka päivä.

Dom Mikkeli

Dom Mikkeli on ravintolamaailma Mikkelin keskustassa, joka palvelee Bar Domin, Papa's Domin, Shop Domin ja Club Domin kautta nälkäisiä ja janoisia asiakkaita.

Mikkelin Jukurit

Mikkelin Jukurit pelaa jääkiekkoa Suomen korkeimmalla sarjatasolla Liigassa. Jukurit tuottavat elämyksiä eteläsavolaisille.

Äänestyslomake

Äänestys on päättynyt - voittaja julkistetaan 2.10.2021!