Vuoden positiivisin mikkeliläinen

Vuoden Positiivisin Mikkeliläinen -palkinto jaetaan Mikkelin Nuorkauppakamarin toimesta vuosittain. Vuodelle 2019 ehdokasvalintaa uudistettiin ja nyt jokainen pääsee äänestämään vuoden positiivisinta mikkeliläistä raadin ennakkoonvalitsemista ehdokkaista.

Äänestä vuoden positiivisinta mikkeliläistä

Perinteinen Vuoden positiivisin mikkeliläinen äänestys järjestetään nyt jo 16. kerran. Mikkelin Nuorkauppakamari on valinnut vuoden positiivisimman mikkeliläisen jo vuodesta 2005 asti ja tavoitteena on luoda myönteistä ilmapiiriä, nostaa Mikkelistä esiin positiivisia asioita ja antaa tunnustus henkilölle, jolle positiivisin mikkeliläinen huomionosoitus kuuluu. Vuonna 2019 tunnustuksen voitti Jukurien puolustaja Ville Hyvärinen.

Äänestys on päättynyt. Voittajan palkitsemistavasta ja -paikasta ilmoitetaan myöhemmin, koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne huomioiden. Käy antamassa oma äänesi Vuoden Positiivisimmalle Mikkeliläiselle!

Ehdokkaat

Tänä vuonna raati on valinnut ennakkoon kuusi (6) ehdokasta, joista kaikki voivat valita oman suosikkinsa alla olevalla äänestyslomakkeella.

Taneli Pöyry, opiskelija
Mikko Romo ja Ville Asikainen, yrittäjät

Kati Häkkinen, toiminnanjohtaja
Miun vanha Mikkeli, Facebook-ryhmä

Olli Marjalaakso, Mikkeli-myyjä
Domin sedät, yrittäjät

VUODEN 2020 RAATI​

Vuoden Positiivisin Mikkeliläinen -palkinto jaetaan Mikkelin Nuorkauppakamarin toimesta vuosittain. Vuodelle 2019 ehdokasvalintaa uudistettiin, ja nyt jokainen pääsee äänestämään vuoden positiivisinta mikkeliläistä raadin ennakkoonvalitsemista ehdokkaista.

Vuoden 2020 raadissa vaikuttavat tänä vuonna:
  • Edvin Ehrnrooth Etelä-Savon maakunnallinen nuorisovaltuusto
  • Jyrki Suvimaa Mainostoimisto Groteski
  • Katriina Janhunen Mikkelin Nuorisovaltuusto
  • Santeri Halonen Mikkelin Nuorkauppakamari
  • Tea Pulkkinen Neiti Neilikka
  • Timo Laitakari Länsi-Savo

Yhteistyössä

Mainostoimisto groteski

Groteski on mikkeliläinen mainostoimisto, joka ajattelee suuria ja tähtää korkealle. Kurkkaa palveluihin ja totea itse kuinka hyviä me olemme!

Neiti Neilikka

Neiti Neilikka on sisustuksellinen kukkasidonnan erikoisliike Mikkelissä, melkein sairaalaa vastapäätä. Palvelemme myös verkkokaupassamme, Tervetuloa!

Länsi-Savo

Tilaa Länsi-Savo juuri kuten sinulle sopii. Nauti päivittäin mielenkiintoisista sisällöistä, joita et saa muualta. Pysy mukana kiinnostavissa teemoissa läheisistä ilmiöistä ja ihmisistä. Tarjoamme ainutlaatuisia elämyksiä joka päivä.

Äänestyslomake

Äänestys on päättynyt! Kiitos kaikille äänensä antaneille!
Scroll Up