Mikkelin Nuorkauppakamari kysyy: Kuka on positiivisin mikkeliläinen?

Mikkeliläisillä on mahdollisuus äänestää vuoden 2019 positiivisinta mikkeliläistä. Kilpailun ennakkokarsinnan on suorittanut raati, joka koostuu Mikkelin Nuorkauppakamarin yhteistyökumppaneista. Ennakkokarsinnan tuloksena äänestyksessä mukana on kuusi henkilöä.

Ehdokkaat vuonna 2019 ovat:

Ville Hyvärinen, Mikkelin Jukurien puolustaja
Ville Hyvärinen on sympaattinen Jukureiden puolustaja, joka levittää omalla olemuksellaan hyvää fiilistä niin kaukalossa kuin kaukalon ulkopuolellakin.

Leila Häkkänen, Pruuvin tarjoilija
Leila Häkkänen on mahtava asiakaspalvelija ja saa aina hymyn asiakkaiden huulille. Hänellä on pitkä kokemus ravintola-alalta ja sen tuoma erinomainen tilannetaju.

Jouni Riihelä, Mikkelin kaupungin tekninen johtaja
Jouni Riihelä on palvelualtis ja ripeä viranhaltija, joka on saanut paljon hyvää aikaan Mikkelin kaupungissa ja koko Saimaan alueella. Jounilla on laajat verkostot ja hän myös uskaltaa käyttää verkostojaan kaupunkimme hyväksi.

Pauliina Hukkanen, Teatteriravintola Ilon yrittäjä
Pauliina Hukkanen on iloinen ja värikäs persoona, joka toimii koko maakunnan alueella. Hän elävöittää rohkeasti Mikkelin kulttuurikenttää.

Timo Saahko, Mölnlycken toimitusjohtaja
Timo Saahko toimii Mölnlycken Mikkelin tehtaanjohtajana globaaleilla markkinoilla samalla edistäen Mikkelin elinvoimaa. Mölnlycken tehtaalle Mikkeliin värvättiin pelkästään viime vuoden aikana yli sata uutta tekijänaista ja -miestä.

Marjo Niittuaho-Nastolin, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n kehityspäällikkö
Marjo Niittuaho-Nastolin on pitkään auttanut mikkeliläisiä yrityksiä kasvun polulle ja houkutellut myös uusia kasvuyrityksiä työllistämään Mikkelissä. Viimeisimpänä Marjo on ollut uutterasti valmistelemassa maakunnan laajuista pääomarahastoa yrityksille.

Äänestys on auki 31.5. – 23.6.  Vuoden Positiivisin Mikkeliläinen ja Arjen Sankarit palkitaan Kesäkatu-tapahtumassa perjantaina 28.6. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kahden hengen illallinen Osuuskauppa Suur-Savon Mikkelissä sijaitseviin ravintoloihin.