Strategia

Toimintamme perustana ovat arvot. Arvojen nimeäminen oli strategiatyön helpoin osuus, sillä ne nousivat luontevasti esiin kamarillemme ominaisesta tekemisen meiningistä. Toteutamme toimintaamme aina yhdessä tehden ja yhteishenkemme on tunnetusti vertaansa vailla. Suunnittelemme toimintaamme ja teemme projektejamme ympäröivään yhteiskuntaamme vastuullisesti vaikuttaen.  Toimimme jatkuvasti sekä itseämme että toimintaympäristöämme aktiivisesti kehittäen. Nämä arvot näkyvät kaikessa tekemisessämme.

Toimintamme tarkoitus eli missio on tarjota alueemme aktiivisille tekijöille mahdollisuus itsensä ja yhteiskunnan vastuulliseen kehittämiseen säkenöivässä seurassa. Siitäkin olemme varmasti samaa mieltä, että Mikkelin nuorkauppakamari on paras paikka olla poissa kotoa.

Tulevaisuuteen tähtäävän visiomme mukaisesti olemme alueemme tunnettu toimija ja  haluttu yhteistyökumppani, joka tarjoaa jäsenilleen aktiivista toimintaa, ainutlaatuisia verkostoja ja kiinnostavia projekteja. Tämä on tahtotila, jota kohti kuljemme määrätietoisesti yhdessä.

Onnistuaksemme strategian toteuttamisessa kriittisiä menestystekijöitä ovat

  • aktiiviset jäsenet
  • aktiivinen toiminta ja vaikuttavat projektit
  • houkutteleva imago sekä
  • toimintaa tukevat yhteistyökumppanit

Nämä tekijät mahdollistavat menestyksekkään toimintamme myös tulevaisuudessa. Toimintaamme ohjaa seuraavat vuodet tämä strategia. Tehdään sen avulla yhdessä kaikkien aikojen parasta nuorkauppakamaritoimintaa.