Jäsenille

Jäsenyys | Jäsenille | Jäseneksi

Tälle sivulle päivitetään Mikkelin Nuorkauppakamarin jäsenille hyödyllistä informaatiota ja tiedostoja. Muistattehan seurata myös jäsenien JCI Mikkeli Jäsenryhmää sekä kalenteria.

M-Files on Suomen Nuorkauppakamareiden jäsenrekisteri, josta löytyy kaikki nykyiset koejäsenet, jäsenet, kunniajäsenet, senaattorit sekä lahjoittajat. Kaikki kamaritiedotteet tulevat M-filesissa olevien tietojen perusteella, joten muistattehan pitää ne ajantasalla. (Mikäli tunnukset on hukassa tai tarvitset muuten apuja, ota yhteyttä SECYyn).

Jäsenedut

Tänä vuonna jaamme varsinaisille jäsenille, kunniajäsenille ja senaattoreille jäsenkortit. Mikäli et ole vielä saanut omaa jäsenkorttiasi voit olla yhteydessä TREAS Tiinaan (tiina.ylonen@jcmikkeli.fi) ja sopia erikseen kortin noutamisesta.

Jäsenkorttia näyttämällä saat alennusta seuraavista paikoista:

Ramin Konditoriat Mikkelissä: 10 % alennus.

Osteopaatti Krasila: 5 euron alennus kaikista normaalihintaisista hoidoista.

Savonlinja Oy: Yksi yhdensuuntainen vapaavalintainen kaukoliikenteen matka 1 eurolla. Tarjous on voimassa 31.3.2018 saakka.
Ohjeet: Lataa maksuton Linjalla-mobiilisovellus älypuhelimesi sovelluskaupasta. Android-puhelimiin saat sovelluksen Google Play -kaupasta ja iOS-puhelimiin Apple App Storesta.
– Valitse matkustettava reitti
– Syötä kampanjakoodi
– Maksa 1 €
– Nauti matkastasi
Kampanjakoodin löydät 1/2018 jäsentiedotteesta tai voit kysyä sen LIO:lta (jenny.paavilainen@jcmikkeli.fi)

Osuuskauppa Suur-Savo: Lounaat Osuuskauppa Suur-Savon ravintoloissa sopimushintaan. Voimassa seuraavissa ravintoloissa Mikkelissä: Amarillo, Ravintolamaailma Prisma; Buffa ja Hesburger, Cafe Stella, Gastropub Eino, Rosso, Pruuvi ja Päämaja. Lounaan hinta vaihtelee ravintoloittain.

Pesula Quick Shop: 15 % alennus.

Hieronta: Hieronta Iremos antaa Mikkelin nuorkauppakamarilaisille -10 % alennuksen hinnaston mukaisista hinnoista. https://www.slotti.fi/booking/hierontairemos/. Ohjeet edun lunastamiseen löydät jäsentiedotteesta tai voit kysyä niitä LIO:lta (jenny.paavilainen@jcmikkeli.fi).

Viking Line: Viking Line tarjoaa uudet edut jäsenistölle kevään risteilyille. Ohjeet löydät jäsentiedotteesta tai voit kysyä niitä LIO:lta (jenny.paavilainen@jcmikkeli.fi).

Toimintasuunnitelma, toiminta- ja talousohje sekä säännöt

Mikkelin Nuorkauppakamari ry:n toimintasuunnitelma vahvistettiin vuosikokouksessa 15.2.2018, jossa hyväksyttiin myös uusi Toiminta- ja talousohje.

Mikkelin Nuorkauppakamari ry:n säännöt.

Matkalaskujen määräajat: tammi-kesäkuun matkalaskut tulee olla TREAS:lla 30.6. mennessä ja heinä-joulukuun matkalaskut 18.12. mennessä. Matkalaskupohja.