Jäsenyys

Jäsenyys | Jäsenille | Jäseneksi

10 + 1 hyvää seurausta Mikkelin Nuorkauppakamariin kuulumisesta

1. Opit uutta

Nuorkauppakamarilaisena opit taitoja, joita voit hyödyntää sekä työelämässä että vapaa-ajalla. Nuorkauppakamareiden järjestämät koulutukset on pääsääntöisesti tarkoitettu vain kamarilaisille, joten eteesi tipahtaa aivan ainutlaatuisia kouluttautumismahdollisuuksia. Suomen Nuorkauppakamareiden koulutustoiminta on maailmankuulua ja palkittua. Nuorkauppakamari on myös erinomainen paikka oppia kouluttajataitoja ja sitä varten on kehitetty erityinen kouluttajapolku.

2. Rohkeutta ja vakuuttavuutta esiintymiseen

Nuorkauppakamarilaisena opit esiintymään vakuuttavasti ja vaikuttavasti. Moni entinen esiintymistä jännittänyt kertoo nuorkauppakamaritoiminnan karistaneen jännityksen kauas taakse.

3. Vaikutat alueeseen positiivisesti

Kiinnostaako aluevaikuttaminen? Nuorkauppakamari tekee tiivistä yhteistyötä Kauppakamarin kanssa ja nuorkauppakamarilaisia istuu kauppakamarin jokaisessa valiokunnassa. Nuorkauppakamarilaiset muodostavat myös kauppakamarin alaisen JC-Killan.

4.  Kehität, haastat ja ylität itsesi

Nuorkauppakamari on harrastus, jossa itsensä kehittäminen, haastaminen ja ylittäminen on jatkuvaa ja se tapahtuu turvallisessa ja hauskassa ympäristössä.

5. Saat kokemusta projekteista

Nuorkauppakamareiden projektit ja koulutukset niin omassa kamarissa, alueella, kansallisesti kuin kansainvälisesti kehittävät kamarilaisten johtamistaitoja ja luovat ainutlaatuisia johtamiskokemuksia.

6. Verkostoidut ja ystävystyt ympäri Suomen ja maailman

Kiinnostavatko uudet businesspartnerit? Nuorkauppakamarilaiset muodostavat tiiviin verkoston, joita voi hyödyntää sekä työelämässä että muuten. Nuorkauppakamarilaisista ympäri Suomen ja kansainvälisestikin löydät saman henkisiä ihmisiä ystäviksi. Joku kuuluu löytäneen myös jotain enemmän.

7. Kehität ympäristöäsi paremmaksi

Nuorkauppakamarin projektien tarkoituksena on löytää toiminta-alueen kehittämiskohteet ja keksiä niihin ratkaisuja. Hyvässä porukassa, hauskaa pitäen.

8. Tutustut muihin kamarilaisiin ja alueen toimijoihin

Tapaamme kuukausittain toisiamme BusinessTreffien ja muiden tapaamisten merkeissä. BusinessTreffeillä tutustutaan johonkin alueemme kiinnostavaan yritykseen, kuullaan menestystarinoita ja kenties solmitaan yhteistyökumppanuuksia.

9. Kouluttaudut, verkostoidut ja matkustat Suomessa ja ulkomailla

Vuosittain järjestetään useita koulutusviikonloppuja ympäri Suomen ja maailmalla. Nuorkauppakamarilaiset ovat hauskaa ja leppoisaa matkaseuraa. Tervetuloa remmiin!

10. Saat kokemusta erilaisista tehtävistä

Kamarissa pääset kokeilemaan monenlaisia tehtäviä osallistumalla myös hallitustyöskentelyyn. Hallituksessa jokaisella on oma vastuualue ja voit käydä vaikka kaikki läpi. Vaativampiin tehtäviin pääsee alueorganisaatiossa, kansallisella tasolla ja maailmanlaajuisesti.

+ Mikkelin Nuorkauppakamari on paras paikka olla poissa kotoa, tai löytää koti

Täytä jäsenhakulomake