JCI Mikkeli 60 vuotta – juhlavuoden ilme julkaistu!

Mikkelin Nuorkauppakamari täyttää tänä vuonna 60 vuotta ja sen kunniaksi halusimme luoda ilmeen juhlavuoden viestintään. Juhlavuoden ilme tulee näkymään viestinnässä koko vuoden, joka huipentuu 60-vuotisjuhlagaalassa 9.9.2023!

Juhlavuoden suunnittelutiimi aloitti toimintansa jo hyvissä ajoin edellisen vuoden puolella, jossa lähdettiin hahmottelemaan koko juhlavuotta kokonaisuutena projektipäällikkö Riikka Penin johdolla. Juhlavuoden osakokonaisuuksia yhdistämään haluttiin yhtenäinen juhlavuoden ilme, jonka toteutusta varten päätettiin avata kilpailu.

Kilpailu avattiin marraskuussa ohjeistuksella ”Toivomme ilmeen ja logon edustavan nuorkauppakamarin arvoja, mutta tuovan esiin myös juhlavuotemme teemaa – Rohkeus”.

”Rehellisyyden nimissä todettakoon, että alkuperäinen syy kilpailun avaamiseen kansallisesti ja kansainvälisesti oli toive saada mahdollisimman monta ideaa, joista juhlavuoden tiimi voisi valita mieleisensä. Nuorkauppakamaritoiminnan ytimessä ovat ihmiset ja ihmisten mukana tulevat verkostot, joten olimme toiveikkaita, että kotikamarimme taitureiden tuotosten lisäksi saisimme ideoita muualtakin. Ja oikeassa toki olimmekin! Saimme loistavia suunnitelmia ja projektitiimin valinta ei ollut missään nimessä helppo. Mielestämme valittu ilme on täydellinen valinta meidän 60-vuotisjuhlavuodellemme. Kyseinen ilme näkyy viestinnässä läpi vuoden joten tervetuloa seuraamaan Mikkelin Nuorkauppakamarin rohkeaa 60-vuotisjuhlavuotta!”, puheenjohtaja Hanna Laukkanen.

Juhlavuoden ilmeeksi valittiin Elina Sakkaran ehdotus. Elina tulee Kotkan Nuorkauppakamarista ja kertoo ilmeen synnystä näin: ””Hei meil olis tällanen kilpailu meidän juhlavuoden ilmeestä…” kuulin nämä sanat Johtajuusakatemiassa, kun johtajaoppimuistiinpanojen viereen alkoi syntyä Mikkelin juhlavuoden ilmeen ensimmäiset luonnokset kuin itsestään. ”Kivaa! Tähän on pakko osallistua!” Kotkan sydän ajatteli. Varsinaisen materiaalin tuottaminen oli helppoa ja erilaisia ehdotuksia tulikin roppakaupalla sielun syövereistä. Mikkelin tähtisade on selkeää ja perinteistä JC-grafiikkaa noudattava juhlailme, jossa perinteiseen JCI Mikkeli-logoon yhdistetään juhlaribbon sekä tähtisade, joka kuvastaa jokaista aikaisempaa ja nykyistä jiiceetä, jotka tekevät kamaristanne todellisen, elävän ja rohkean. Olipa ihanaa olla apuna teidän tärkeänä vuonna! Tätä oli ilo ja onni tehdä joka hetki <3 Muikeeta juhlavuotta menestyvä JCI Mikkeli!”.

Lisätietoa juhlavuodesta

Riikka Peni
Vuosijuhlatiimi projektipäällikkö
040 734 1467
riikka.peni@jci.fi

Hanna Laukkanen
Mikkelin Nuorkauppakamarin puheenjohtaja
050 377 3341
hanna.laukkanen@jci.fi