Jäsenmaksut

Mikkelin Nuorkauppakamari kerää jäsenmaksuja koejäsenyydestä sekä jäseniltämme. 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Työnantajalle

Työntekijän jäsenyys nuorkauppakamarissa on edullinen sijoitus henkilöstön kehittämiseen.
  • 18-40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien verkosto
  • sitoutunut saamaan aikaan kestävän vaikutuksen yhteisöissään
  • tarjoaa jäsenilleen verkostoitusmis- ja kehittymismahdollisuuksia

Suomessa nuorkauppakamarilaisia on noin 5000. Maailmanlaajuisesti nuorkauppakamarilaisia on yli 200 000 yli 100 maassa. Suomessa toimii 70 paikallista nuorkauppakamaria.

  • kehittyä johtajana projektien ja virkojen kautta
  • kouluttautua edullisesti niin paikallisella, alueellisella, kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla
  • laajaan kontaktiverkostoon.

Omien taitojen, tietojen ja ymmärryksen kehittämisen kautta nuorkauppakamarilaiset saavat parempia työkaluja vaikuttaakseen vastuullisesti tulevaisuuteen.

  • Johtamis- ja projektikokemusta paikallisella, alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla
  • Laajat verkostot, joissa on monipuolista osaamista
  • Edullisia ja laadukkaita koulutuksia, joiden aiheina ovat mm. ammatilliset kyvyt, viestintä, esiintymistaidot ja kouluttaminen
  • Jäsenmaksu voi olla yritykselle verotuksessa vähennettävä

Onko sinulla työntekijä, kenelle kamaritoiminta voisi sopia? Ilmianna hänet meille, niin olemme häneen yhteydessä!

10 hyvää seurausta nuorkauppakamaritoiminnasta

Nuorkauppakamarilaisena opit taitoja, joita voit hyödyntää sekä työelämässä että vapaa-ajalla. Nuorkauppakamareiden järjestämät koulutukset on pääsääntöisesti tarkoitettu vain kamarilaisille, joten eteesi tipahtaa aivan ainutlaatuisia kouluttautumismahdollisuuksia. Suomen Nuorkauppakamareiden koulutustoiminta on maailmankuulua ja palkittua. Nuorkauppakamari on myös erinomainen paikka oppia kouluttajataitoja ja sitä varten on kehitetty erityinen kouluttajapolku.

Nuorkauppakamarilaisena opit esiintymään vakuuttavasti ja vaikuttavasti. Moni entinen esiintymistä jännittänyt kertoo nuorkauppakamaritoiminnan karistaneen jännityksen kauas taakse.

Kiinnostaako aluevaikuttaminen? Nuorkauppakamari tekee tiivistä yhteistyötä Kauppakamarin kanssa ja nuorkauppakamarilaisia istuu kauppakamarin jokaisessa valiokunnassa. Nuorkauppakamarilaiset muodostavat myös kauppakamarin alaisen JC-Killan.

Nuorkauppakamari on harrastus, jossa itsensä kehittäminen, haastaminen ja ylittäminen on jatkuvaa ja se tapahtuu turvallisessa ja hauskassa ympäristössä.

Nuorkauppakamareiden projektit ja koulutukset niin omassa kamarissa, alueella, kansallisesti kuin kansainvälisesti kehittävät kamarilaisten johtamistaitoja ja luovat ainutlaatuisia johtamiskokemuksia.

Kiinnostavatko uudet businesspartnerit? Nuorkauppakamarilaiset muodostavat tiiviin verkoston, joita voi hyödyntää sekä työelämässä että muuten. Nuorkauppakamarilaisista ympäri Suomen ja kansainvälisestikin löydät saman henkisiä ihmisiä ystäviksi. Joku kuuluu löytäneen myös jotain enemmän.

Nuorkauppakamarin projektien tarkoituksena on löytää toiminta-alueen kehittämiskohteet ja keksiä niihin ratkaisuja. Hyvässä porukassa, hauskaa pitäen.

Tapaamme kuukausittain toisiamme BusinessTreffien ja muiden tapaamisten merkeissä. BusinessTreffeillä tutustutaan johonkin alueemme kiinnostavaan yritykseen, kuullaan menestystarinoita ja kenties solmitaan yhteistyökumppanuuksia.

Vuosittain järjestetään useita koulutusviikonloppuja ympäri Suomen ja maailmalla. Nuorkauppakamarilaiset ovat hauskaa ja leppoisaa matkaseuraa. Tervetuloa remmiin!

Kamarissa pääset kokeilemaan monenlaisia tehtäviä osallistumalla myös hallitustyöskentelyyn. Hallituksessa jokaisella on oma vastuualue ja voit käydä vaikka kaikki läpi. Vaativampiin tehtäviin pääsee alueorganisaatiossa, kansallisella tasolla ja maailmanlaajuisesti.

Nuorkauppakamari ei ole siis vain itsensä kehittämistä ja oppimista, mutta ei myöskään pelkkä verkosto. Nuorkauppakamaritoiminta on jokaiselle juuri niitä asioita, mistä itse toiminassa haluaa nauttia!