World Cleanup Day

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika 21.09.2019 10:00 - 13:00


World Clean Up Day kokoaa ihmiset ympäri maailman toimimaan puhtaamman ympäristön puolesta. Osallistu maailman siisteimpään kansalaisliikkeeseen, jossa ympäristöä siivotaan samanaikaisesti 150 maassa. World Cleanup Day järjestetään maailmanlaajuisesti 21.09.2019 – myös Mikkelissä. Tule mukaan!

Mikkelissä World Clean Up Dayn järjestävät Mikkelin Nuorkauppakamari ja S-Market Peitsari yhteistyössä RL Palvelut Oy:n kanssa. S-Market Peitsari tarjoaa kerääjille hanskat ja roskapussit. RL Palvelut Oy toimittaa paikalle jäteastiat, joihin kerätyt roskat palautetaan. Kerääjille luvassa myös kiitoslahjat keräämisen päätteeksi!

Siivouspäivän tarvikepiste päivystää S-Market Peitsarin pihassa lauantaina 21.9. klo 10-13, jonka aikana voi hakea keräystarvikkeita ja keräysastiat ovat saatavilla.

Huom! Kerääthän tyhjät pullot ja tölkit eri pussiin kuin roskat. Pullojen ja tölkkien palautus pullonpalautusautomaattiin Peitsarin S-Marketiin. Siivouspäivän jäteastiat on tarkoitettu vain kaduilta, teidenvarsilta ja luonnosta kerättyjä roskia varten. Emme vastaanota kotitalousjätteitä, toimitathan ne niille kuuluviin keräyspisteisiin.

Haasta kaverit, työyhteisö tai naapurit mukaan siivoustalkoisiin! Pidetään hauskaa ja samalla Mikkeli siistinä!

Maailman Siivouspäivänä kansalaiset kutsutaan yhteisiin roskankeruutalkoisiin lähimaaston siistimiseksi. World Cleanup Dayn tarkoituksena on myös haastaa pohtimaan, kuinka jokainen voisi kierrättää tehokkaammin ja miten esimerkiksi omaa muovin käyttöä voisi vähentää arkisilla valinnoilla. Tapahtuma on kansainvälinen ja viime vuonna mukana on ollut 150 maata. http://www.worldcleanupday.fi/