EMILIA SIMOS ON VUODEN MIKKELILÄINEN 2020

Mikkelin Nuorkauppakamari palkitsi lauantaina Mikkelin joulunavauksessa lauantaina 5.12.2020 Vuoden Mikkeliläisenä Emilia Simoksen. Palkinnon Emilialle luovutti Mikkelin Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Sami Savolainen yhdessä ensi vuoden puheenjohtajan Jenni Oksasen kanssa.

”Emilia Simos on toiminut Pitiksen Rantaboksi -kahvion yrittäjänä kesällä 2020 ja nuoresta iästään huolimatta hän esittänyt huikeaa yrittäjähenkeä sekä lannistumattomuutta. Muita perusteita Emilian valinnalle oli innostavaisuus, esimerkillisyys ja päättäväisyys.”

Sami Savolainen, Mikkelin Nuorkauppakamarin puheenjohtaja 2020

Emilia halusi kiittää valinnastaan niin asiakkaitaan kuin tukijoitaan sekä mikkeliläisiä yrittäjiä, jotka tukivat häntä ja Rantaboksia kesän vaikeuksien aikana. Yrittäjän kioskiin murtauduttiin kesällä kahdesti. Mikkeliläiset yrittäjät ja toimijat tukivat kollektiivisesti nuorta yrittäjää vastoinkäymisten keskellä, mm. Nuorkauppakamari järjesti yhdessä I Love Mikkeli -verkoston muiden toimijoiden kanssa kaupunkipyöräilyn kioskille.

Vuoden Mikkeliläinen -valinnan suorittaa vuosittain Mikkelin Nuorkauppakamari. Nuorkauppakamari on aktiivisten ja kunnianhimoisten nuorten aikuisten verkosto. Kehitämme työelämätaitoja ja huomisen johtajuutta. Vuoden Mikkeliläinen -Tunnustuksen voi saada Mikkelin tuomisesta maailmakartalle erilaisilla teoilla ja toimilla sekä Mikkelin myönteisen kuvan luomisesta. Tunnustusta ei voi saada urheilemalla eikä politikoimalla.

Linkki Länsi-Savon uutiseen.