VUODEN POSITIIVISIN MIKKELILÄINEN 2016 ON VALITTU

Mikkelin Nuorkauppakamari on vuodesta 2005 lähtien palkinnut vuoden positiivisimman Mikkeliläisen. Tunnustuksen ovat saaneet eri alojen henkilöt, joita kaikkia yhdistää se, että he ovat ainutlaatuisia persoonia ja jotka kelpaavat muille esikuviksi positiivisen elämänasenteensa ja esimerkillisen toimintansa ansiosta.

Tämän tunnustuksen valinta toteutetaan hakemalla Mikkeliläisiltä ihmisiltä ehdotuksia, joista arvovaltainen raati valitsee voittajan.

Tänä vuonna ehdotusten joukosta nousivat merkittävästi esille ihmiset ja yhteisöt urheilun parista. Myös Mikkelin katukuvaan ja kulttuurielämään vaikuttavia henkilöitä nimettiin useita.

Ensimmäisenä Arjen sankari – kunniamaininnan saa kaupunkilaisia monin eri tapahtumin, koulutuksin ja kurssein ilahduttanut ja aktivoinut henkilö, Elisa Hillgen.

Toisena Arjen sankari- kunniamaininnan saa isompi joukko positiivisia ihmisiä. Tämä joukko on ilahduttanut ja piristänyt asiakkaitaan jo vuosien ajan ystävällisellä asiakaspalvelullaan ja maittavilla herkuillaan, Ramin Konditorian henkilökunta.

Ensimmäistä kertaa Vuoden Positiivisimman Mikkeliläisen valinnassa raati päätti valita yksilön sijaan yhteisön, joka edustaa urheilua ja liikuttaa mikkeliläisiä laajalla lajikirjollaan. Tämä yhteisö tekee pyyteetöntä työtä nuorten ja erityisesti aikuisten liikuttamiseksi. Lähes talkoovoimin toimiva järjestö pyörittää liikuntaa ihmisiä ilon vuoksi. Raadin valinta Vuoden Positiivisimmaksi Mikkeliläiseksi 2016 on MAHL, Mikkelin alueen harrasteliigat.

jaapallo_1_1

Raatiin kuuluivat kaupunginjohtaja Timo Halonen, Vuoden positiivisin mikkeliläinen 2015 Jesse Haaja, Kesäkatu – tapahtumasta vastaava Mikko Romo, Ramin Konditorian Pirita Huikuri, Suur-Savon Osuuspankin Ulla Hansmann , Kahvila Nandan Marika Mayor ja Torikahvila Marskin Jyrki Peltonen sekä Mikkelin Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Hanna Airas.

Onnea Voittajalle ja kunniamaininnan saajille.

Lue lisää täältä: http://www.lansi-savo.fi/uutiset/lahella/vuoden-positiivisin-mikkelilainen-valittu-ensimmaista-kertaa-jarjestolle-345518

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.