Asuntomessujen asukasareenalla nähdään iloista debatointia

Mikkelin Nuorkauppakamari ry järjestää asuntomessuilla harrasteviikolla sunnuntaina 30.7.2017, JCI Goes to Asuntomessut tapahtuman. Tapahtuman tavoitteena on tuoda nuorkauppakamaritoimintaa tutuksi kaikille messuvieraille ympäri suomen. Tapahtuman aikana nuorkauppakamaritoiminta esittäytyy toiminnallisissa merkeissä, eli debatoimalla. Debatti on ollut vahvasti mukana nuorkauppakamaritoiminnassa jo vuodesta 1986 lähtien. Debatointitaitoja voi hyödyntää muun muassa työelämässä monissa eri tehtävissä.

Esittäytyminen tapahtuu asukasareenalla kahdessa osassa siten, että klo 13:00 debatoi 2 joukkuetta nuorkauppakamarista ja klo 15:00 2 joukkuetta paikallisia vaikuttajia. Debatoinnin aihe on ajankohtainen ja liittyy harrastuksiin, hyvinvointiin ja vapaa-aikaan. Tapahtuman juontaa vuoden 2017 nuorkauppakamarilaiseksi valittu Jussi Ahonen, Lahden Nuorkauppakamarista.

Mikä Debatti?

Sivistyssanakirjan mukaan debatti on julkinen väittely, polemiikki tai kiivas keskustelu. Debatti on nopean oivaltamisen ja älykkään dialogin juhlaa. Debatti on argumentointia. Debatti on taito, jonka liian harva suomalainen hallitsee. Älykäs, nopea ja toista kunnioittava väittely kuitenkin kiinnostaa: väittelyiltamat keräävät salit täyteen. Huumorilla ja jopa hauskalla pukeutumiselle joukkueet saavat yleisön ja tuomariston viihtymään.

  • JCI goes to Asuntomessut tapahtumassa debatoidaan ilon kautta. Pyrimme tekemään tapahtumasta hauskan hetken asuntomessujen vieraille sekä tietysti debatoijille. Paikallisia vaikuttajia on kontaktoitu tapahtumaan liittyen runsaasti ja mukaan onkin ilmoittautunut jo 4 aktiivista paikallista vaikuttajaa, vielä 2 henkilöä mahtuu mukaan. Asuntomessuvierailta kannustan saapumaan paikalle seuraamaan debatointia – Hanna Airas, projektipäällikkö

Tapahtuman yhteistyökumppanina toimii paikallinen kukka- ja viherpalvelujen erikoisliike Greencorner, joka kukittaa debatin voittajajoukkueet.

Lisätietoja:
Hanna Airas
Projektipäällikkö
JCI goes to Asuntomessut
040 513 8889
hanna.airas@gmail.com

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.