Toiminta

100-Years-Logo-EN

Mikkelin nuorkauppakamari ry

Mikkelin Nuorkauppakamari ry on perustettu vuonna 1963. Nuorkauppakamari toimii nuorten aikuisten kansainvälisenä kouluttautumis- ja verkostoitumisjärjestönä. Vuonna 2016 Mikkelin Nuorkauppakamarissa on 52 jäsentä ja yhdessä koejäsenten, kunniajäsenten ja senaattoreiden kanssa, muodostamme yli 100 nuorkauppakamarilaisen aktiivisen verkoston. Nuorkauppakamarin tarkoitus on kehittää yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi.
Jäseniä: 44
Koejäseniä: 14
Kunniajäseniä: 16
Senaattoreita: 22

Mikkelin Nuorkauppakamarin ajankohtaiset asiat näet seuraavista linkeistä: projektit, koulutukset ja tapahtumat.

Alueellinen toiminta

Nuorkauppakamarit on jaettu Suomessa neljään eri alueeseen, A, B, C ja D. Mikkeli kuuluu alueeseen B ja on alueen suurin nuorkauppakamari jäsenmäärältään.

Alueelliseen toimintaan sekä alueen muihin kamareihin voit tutustua alueen nettisivuilla osoiteessa http://b.nuorkauppakamarit.fi/

Suomen nuorkauppakamarit

Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Varsinaisia jäseniä n. 2500 ja yhdessä alumnien kanssa n. 5000. Globaalisti Nuorkauppakamari toimii 115 maassa, yli 200 000 jäsenen voimin.

Nuorkauppakamarin kantavana ajatuksena on "learning-by-doing" eli tekemällä oppii. Nuorkauppakamari on yhteiskunnallinen toimija, mutta ennen kaikkea oppimisjärjestö.

Kamarin erilaisissa haasteellisissa projekteissa ja tehtävissä saa tehdä jotain ihan muuta kuin palkkatyötään, saattaa jopa löytää uusia kykyjä itsesätään, ja päsätä käyttämään niitä. Nuorkauppakamarin kokouksissa ja räätälöidyissä koulutuspaketeissa opimme asioita strategiatyöstä aina esiintymiseen ja kulttuuritietouteen..

Järjestö tarjoaa verkostoa paikallisesti, alueellisesti ja kansallisesti aina kansainvälisiin kontakteihin saakka.

Lue lisää: Suomen Nuorkauppakamarit ry


Mikkelin Nuorkauppakamari ry:n strategia:

strategia

Toimintamme perustana ovat arvot. Arvojen nimeäminen oli strategiatyön helpoin osuus,
sillä ne nousivat luontevasti esiin kamarillemme ominaisesta tekemisen meiningistä. Toteutamme toimintaamme aina yhdessä tehden ja yhteishenkemme on tunnetusti vertaansa vailla. Suunnittelemme toimintaamme ja teemme projektejamme ympäröivään yhteiskuntaamme vastuullisesti vaikuttaen. Toimimme jatkuvasti sekä itseämme että toimintaympäristöämme aktiivisesti kehittäen. Nämä arvot näkyvät kaikessa tekemisessämme.

Toimintamme tarkoitus eli missio on tarjota alueemme aktiivisille tekijöille mahdollisuus
itsensä ja yhteiskunnan vastuulliseen kehittämiseen säkenöivässä seurassa. siitäkin olemme varmasti samaa mieltä, että Mikkelin nuorkauppakamari on paras paikka olla poissa kotoa.

Tulevaisuuteen tähtäävän visiomme mukaisesti olemme alueemme tunnettu toimija ja haluttu yhteistyökumppani, joka tarjoaa jäsenilleen aktiivista toimintaa, ainutlaatuisia verkostoja ja kiinnostavia projekteja. tämä on tahtotila, jota kohti kuljemme määrätietoisesti yhdessä.

Onnistuaksemme strategian toteuttamisessa kriittisiä menestystekijöitä ovat
- Aktiiviset jäsenet
- Aktiivinen toiminta ja vaikuttavat projektit,
- Houkutteleva imago sekä
- Toimintaa tukevat yhteistyökumppanit.

Toimintaamme ohjaa seuraavat vuodet tämä strategia. Tehdään sen avulla yhdessä kaikkien aikojen parasta nuorkauppakamaritoimintaa.