Menestyksekästä vuotta 2017

Elämäämme vaikuttavat monet eri asiat, eikä kaikki aina mene suunnitellusti. Toistuvat muutokset ja yllättävät sattumat, voivat muuttaa elämämme suuntaa täydellisesti, emmekä pysty itse siihen vaikuttamaan.

Entä jos saisitkin luoda kuluvasta vuodesta unelmiesi vuoden? Entä jos unelmasi olisivatkin suunnan näyttäjiä eivätkä mitkään sattumat voisi sitä muuttaa. Millainen vuotesi olisi?

Olen huomannut, että mitä systemaattisemmin suunnittelee omaa elämää sen helpommin alkaa toimimaan suunnitelman mukaan. Samoin kun teemme toimintasuunnitelmaan työhön tai harrastustoimintaan, voisimme tehdä "toimintasuunnitelman" myös omaan elämäämme. Helppoa kuin heinän teko: ota vihko eteesi, kynä käteesi ja anna unelmien lentää. Kirjoita ylös asioita mitä haluaisit kuluvan vuoden aikana tehdä ja saavuttaa. Nämä asiat voivat olla mitä tahansa. Ne voivat liittyä työhön, harrastukseen, terveyteen, perheeseen tai ystäviin. Kun asiat on paperilla, niitä on helpompi seurata. Kun uskallamme sanoa tai kirjoittaa unelmamme julki, saamme hurjasti voimaa, tahtoa ja sisua niiden tavoittelemiseen.

Kun aikoinaan liityin nuorkauppakamariin asetin itselleni toiminnan suhteen selkeät tavoitteet ja unelmat. JC-Kummieni kanssa kirjoitin tavoitteet ylös ja aloin systemaattisesti etenemään askel askeleelta kohti tavoitteita. Nyt, viisi vuotta myöhemmin olen saavuttanut tavoitteeni ja vielä enemmän. Iloitsen siitä, että edessäni on jälleen yksi, uusi JC- vuosi. Mitähän kaikkea se tuokaan tullessaan? Tiedän: KAIKKEA UPEAA!

Heittäydy mukaan, anna unelmien viedä. Tehdään tästä vuodesta yhtä loistokas kuin edeltäjästään. "If you can dream it, you can do it!"

Lopuksi haluan kiittää vuonna 2016 toiminnassamme mukana olleita tahoja:

Aleksi Krasila, Ali Elkharam, Amanda B, Auto-Kilta, Bubbles,Carlson, Grano, DB Schenker, Ensavetec,Etelä-Savon Energia, Etelä-Savon Kauppakamari, Etelä-Savon Maakuntaliitto, Etelä-Savon yrittäjät, Fressi Mikkeli, Gastropub Eino, Haaja & Arwo Design, Hennis, Ikioma Hammas, Ikioma Lääkärikeskus, IPIK Design, Jalavilla, Joymari, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Kaupunki Lahjaksi, Kesäkatu.com, Kixit, Kuntokeskus Ote, Kyyhkylä, LähiTapiola, Länsi-Savo, Marski Data, Mc Donald’s, Metsäsairila, Mikkeli Siivotaan, Mikkelin Kaupunki, Nanda, Oriflame, Osuuskauppa Suur-Savo, Puistokukka, Ramin Konditoria, Ramirent, Saimaan juomatehdas, Savilahden auto, Serviini, Suomalainen Kirjakauppa, Suomen Talousverkko, K-Supermarket Karikko, Suur-Savon Osuuspankki, Taitavat Suutarit, Teroprint, Tertin Kartano, Tmi SaaraLiu, Torikahvila Marski Unelma Elämä ja Vilee

Kiitos!

Hanna Airas, puheenjohtaja 2016

 

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.