Jäseneksi?

Miksi Nuorkauppakamari?

Syitä liittymiseen voi olla useita, sillä nuorkauppakamaritoiminta on erilaisia mahdollisuuksia täynnä. Jotkut hakevat harrastamista, johtamiskouluttautumista ja jotkut verkostoa bisnekseen. Toiset puolestaan hakevat esiintymisvarmuutta ja ystäviä niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Joillekin on tärkeää vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti ja jotkut taas haluavat osallistua hyvässä seurassa tyylikkäisiin tilaisuuksiin.

KOULUTUKSET

Nuorkauppakamarijärjestö tarjoaa koulutusta jäsenilleen mm. markkinoinnista, ryhmätyömenetelmistä, johtamisesta ja monista muista aiheista. Osallistumalla näihin koulutuksiin kyky ja taito hoitaa oma työnsä paremmin ja tehokkaammin paranee. Itsensä peliin laittaminen on myös mitä parhainta koulutusta työelämän ’totisiin paikkoihin’.

VERKOSTOT

Pääset osaksi noin 5.000 suomalaisen ja kansainvälisesti yli 200.000 nuorkauppakamarilaisen verkostoa. Saat kontakteja työelämään ja harrastuksiin. Nuorkauppakamarin avulla on perustetty yrityksiä ja solmittu isoja kauppoja!

PROJEKTIT

Projektit ovat iso osa nuorkauppakamaritoimintaa. Kuka tahansa voi päästä mukaan mihin tahansa projektiin ja paikallisen projektin vastuutehtävien hoitamisesta on pieni hyppäys alueellisiin tai jopa kansallisiin tehtäviin. Eri projektien monipuolisuus antaa mahdollisuuden harjaantua mitä erilaisimmissa tehtävissä.

KANSAINVÄLISYYS

Nuorkauppakamaritoiminta on lähtöisin Yhdysvalloista ja kansainvälisyyttä pääsee harjoittelemaan käytännön tilanteissa osallistumalla kansainvälisiin kokouksiin tai toteuttamalla yhteisiä projekteja eri maiden edustajien kanssa. Kaikki jäsenet ovat oikeutettuja osallistumaan kokouksiin joita toteutetaan Pohjoismaiden, Baltian, Euroopan ja koko maailman tasolla.

YHTEISKUNNALLINEN VAIKUTTAMINEN

Toimimalla aktiivisesti järjestön erilaisissa käytännön tehtävissä ja viroissa, jäsenet oppivat projektityöskentelyä, johtamista, ihmisten motivoimista, markkinointia, suunnittelua, esiintymistaitoa, koulutusten toteuttamista ja monia muita taitoja. Kaikki tämä heijastuu ympäristöösi ja yhteiskuntaan jossa elät. Nuorkauppakamarit eivät toimi umpiossa vaan ne toteuttavat projekteja ja tapahtumia yhteistyössä yksityisten, kunnallisten ja valtiollisten toimijoiden kanssa.

HYÖDYT TYÖNANTAJALLE - käy lukemassa täältä


KENESTÄ VOI TULLA JÄSEN?

Nuorkauppakamarilaiseksi voi hakeutua kuka tahansa 18 - 40-vuotias, joka on kiinnostunut yllä mainituista asioista. Sinun ei tarvitse olla yrittäjä tai huippujohtaja, mutta olet kiinnostunut itsesi ja ympäristösi kehittämisestä.

Tutustu Nuorkauppakamarilaisiin tästä linkistä.


TÄYTÄ ALLA OLEVA JÄSENHAKEMUS JA ALOITA UUSI URASI JO TÄNÄÄN!

Nimi (Etunimi Sukunimi) (pakollinen)

Syntymäaika (ppkkvvvv) (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Katuosoite (pakollinen)

Postinumero (pakollinen)

Postitoimipaikka (pakollinen)

Koulutus (pakollinen)

Ammatti (pakollinen)

Organisaatio (pakollinen)

Mitä haluat nuorkauppakamarilta?

Mitä sinulla on antaa nuorkauppakamarille?

Vapaamuotoinen hakemuksesi (pakollinen)

Mistä kuulit Mikkelin Nuorkauppakamarista?

Lisätietoja jäsenyydestä: Puheenjohtaja Maisa Kantanen, maisa.kantanen(at)jcmikkeli.fi